Nieuws

van Autoschade Simon Groot

Autoschade Simon Groot overgenomen door Autobedrijf Kreijne

Met de overname van Autoschade Simon Groot bundelen de twee familiebedrijven hun krachten, zodat Kreijne door kan groeien als een betrouwbare partner in de mobiliteitsbranche.

De autobranche verandert in rap tempo. Dat maakt het des te belangrijker om vooruit te denken. Autobedrijf Kreijne ziet de overname van Autoschade Simon Groot dan ook als een belangrijke stap voor de toekomst. Het is een stap die er mede voor moet zorgen dat Kreijne de komende jaren op nog meer onderdelen kan voorzien in de behoefte van automobilisten.

"Wij willen een compleet pakket kunnen aanbieden in de mobiliteitsbranche en daar hoort ook schadeherstel bij", legt Jasper Bijl, directeur Autobedrijf Kreijne, uit. "Autoschade Simon Groot is een bedrijf met een rijke historie. Bij Kreijne vieren we dit jaar ons 90-jarig jubileum, maar ook Simon Groot is een bekend bedrijf binnen de schadebranche en bestaat al meer dan 45 jaar."

De overname wordt officieel van kracht per 1 januari 2019. De naam Autoschade Simon Groot zal echter niet verdwijnen en ook de werknemers blijven aan boord. De dagelijkse leiding blijft in handen van Marcel Groot. Jasper Bijl: "We gaan door op de weg die we beide al jaren volgen. We blijven ook alle auto merken en bedrijfswagenschades op de zelfde wijze herstellen. Persoonlijk contact staat bij Kreijne en Simon Groot hoog in het vaandel en daarom vullen we elkaar zo goed aan. Het trouwe personeel gaat mee na de overname en zij zullen de klanten met evenveel passie en plezier blijven helpen. Daar durf ik voor garant te staan."

De overname stelt Autobedrijf Kreijne in staat om erkend merkschadeherstel voor Mazda en Suzuki in eigen beheer uit te gaan voeren. Dat is anno 2018 belangrijker dan ooit, omdat auto's steeds complexer worden en voorzien zijn van diverse veiligheidssystemen. Als merkdealer van Mazda en Suzuki begrijpt Kreijne als geen ander hoe een auto in elkaar zit. Zo is de klant verzekerd van de beste kwaliteit en officiële onderdelen, terwijl ook merkgarantie gegeven wordt.

Over Autobedrijf Kreijne
Autobedrijf Kreijne is merkdealer van Mazda en Suzuki in de regio Amersfoort en Hilversum. Zij staan voor kwaliteit en zijn dan ook trots dat ze juist deze twee mooie merken mogen vertegenwoordigen. Daarnaast helpen ze de klant ook graag aan een mooie occasion. Autobedrijf Kreijne bestaat inmiddels 90 jaar en is een echt familiebedrijf. Na Gerrit (1928), Henk (1968) en de broers Gert en Kees (1984) is met Rosan alweer de vierde generatie Kreijne in het bedrijf actief.

Over Autoschade Simon Groot
Autoschade Simon Groot is in 1972 opgericht door – de naam zegt het al – Simon Groot. Al snel wist Simon met zijn team een goede naam op te bouwen met schadeherstel in Amersfoort en omgeving. In 2002 nam zoon Marcel Groot het bedrijf over. Onder zijn leiding is de goede naam en bekendheid van Autoschade Simon Groot voortgezet. Vanzelfsprekend met oog voor ontwikkelingen op het vlak van schadeherstel en nieuwe technieken.

Schade aan uw auto?

Hopelijk deden zich geen persoonlijke ongelukken voor en heeft u ‘slechts’ schade aan uw auto. Vul het schadeformulier in en neem contact met ons op om de schade te laten herstellen.

Schadeformulier