Schadeherstel

Kreijne Autoschade (Simon Groot) beheerst dit vak als geen ander

Altijd de juiste kosten door ons e‐calculatiesysteem

Er zijn meer bedrijven die schade aan uw auto herstellen. Of het echt goed gebeurt, is echter een tweede. Kreijne Autoschade bekijkt elke schade afzonderlijk en bepaalt vervolgens de best mogelijke manier om deze te herstellen. Dit doen we op basis van kennis en ervaring, maar onze specialisten volgen ook regelmatig opleidingen in de nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Door middel van een geautomatiseerd e-calculatiesysteem weet u altijd zeker dat de juiste kosten worden berekend voor uw schade. Vanzelfsprekend krijgt u garantie op onze reparaties. Door ons FOCWA-keurmerk zelfs vier jaar.

Voor onze schadehersteldienst voor personenauto’s en bedrijfswagens (tot 3.500 kg) hebben we de volgende faciliteiten in huis:schadeherstel1

Restyle-hoek met speciale lampopstelling

schadeherstel2

Moderne richtbank

schadeherstel3

Geavanceerd meetsysteem

schadeherstel4

Spuiterij

Uitdeuken zonder spuiten

Kreijne Autoschade (Simon Groot) is een van de eerste partijen in de regio die gebruikmaakt van Restyle. Met deze techniek zijn deukjes zonder spuiten te verwijderen.

Lees meer
auto-uitdeuken

Schade aan uw auto?

Hopelijk deden zich geen persoonlijke ongelukken voor en heeft u ‘slechts’ schade aan uw auto. Vul het schadeformulier in en neem contact met ons op om de schade te laten herstellen.

Schadeformulier